Botníky v předsíni nesmí chybět. Už máte vybráno?

18.07.2018

O zařízení předsíně máme každý svou vlastní představu. Pro většinu z nás je důležitý dostatek úložného prostoru, který se hodí v celé domácnosti - předsíň nevyjímaje. Vzhledem k tomu, že je to právě předsíň, která vítá každého vašeho hosta, byste si měli dát záležet s jejím zařízením. Myslete proto nejen na praktickou, ale i estetickou stránku místnosti.

Nepostradatelný kousek? Botník!

Botník představuje neodmyslitelnou součást každé prakticky zařízené předsíně. Výhodou moderních botníků je opravdu lákavý design, díky němuž dokonale zapadnou do celkového zařízení místnosti a nebudou zde působit jako pěst na oko. Vybírat můžete z několika variant a provedení, takže pro svou předsíň jistě dokážete vybrat to nejlepší.

Jaký botník je nejlepší volbou?

Při výběru botníku je potřeba zohlednit několik kritérií. Tím prvním je určitě prostor, který vám vaše předsíň nabízí. Pokud máte málo místa a musíte počítat každý centimetr, oceníte výklopné botníky, jež si hravě poradí i s nedostatkem místa a i to málo, co jim nabídnete, dokážou šikovně využít. Nenechte se ale zmást - i výklopné botníky nabízí spoustu úložného prostoru, takže i když jsou nenáročné na prostor, neochudí vás o pohodlí.

Pro malé děti i starší členy

Máte-li malé děti nebo s vámi žije třeba vaše maminka nebo i babička, určitě se vám bude doma hodit praktický a pohodlný sedací botník. Ten v sobě kombinuje praktickou i estetickou stránku. Sedací botníky zpravidla disponují měkoučkým čalouněným sedákem, na který se jednoduše usadíte a obouvání/zouvání pro vás nebude již tak náročným úkolem. I tyto botníky nabízí dostatek úložného prostoru.

I botník musí ladit

Určitě je i vaším cílem, aby vaše předsíň působila zařízeně, útulně a na pohled pěkně. Proto vám doporučujeme dát si záležet s výběrem jednotlivého zařízení. Pamatujte, že i botníky do předsíně musí ladit s ostatním vybavením. Sladit tak můžete nejen materiál, ale i barvu nebo třeba styl nábytku.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.