Autopujčovna Praha nabízí ideální řešení pro Pražany, když potřebují auto

28.04.2021

Žít v Praze lze i bez auta. Když jej potřebujete, je nejlepším řešením autopůjčovna Praha, která půjčuje krátkodobě, ale i dlouhodobě. Vždy na tak dlouho, jak potřebujete.

Vlastnictví automobilu v Praze je poměrně stresující záležitost. Neustálé hledání volného parkoviště, řešení parkování před vlastním domem, drahé garáže i předražený servis. Nemluvě o zácpách, kvůli kterým se auto stává nejpomalejším dopravním prostředkem v Praze. Mnozí jsme tohle vyřešili tím, že jezdíme výhradně MHD. Ta je v Praze hustá, perfektně zorganizovaná, dostaneme se snadno i do okrajových čtvrtí, obvykle non-stop.

Jiní jsme dokonce "přesedlali" na kolo. Zejména pokud máme možnost do práce dojet mimo frekventované trasy, či dokonce po cyklostezce, nemusíme jezdit v obleku ani v kostýmu, či máme možnost se v práci převléct, to rádi využíváme. Automobil proto vůbec nevlastníme. A co dělat, když jej krátkodobě, nebo na nějaký delší čas potřebujeme? Nejlepším řešením je prověřená autopůjčovna Praha. Osvědčenou a skvěle hodnocenou na Google i Firmy.cz je Autopůjčovna Taggart Praha. Půjčuje soukromým osobám, ale i firemním zákazníkům. Dokonce je schopna se postarat o kompletní firemní flotily automobilů.

Není auto z půjčovny drahé?

Taggart nabízí dobré ceny ve srovnání s konkurencí, a vše ještě zvýhodňuje skvělými zákaznickými službami. Půjčení automobilu se sice zdánlivě může zdát drahým, ale to jen proto, že obvykle do pořízení a provozu svého soukromého automobilu nezahrneme všechny výdaje. U krátkodobého pronájmu, kdy jsme k tomuto řešení přinuceni obvykle nenadálou situací či akutní potřebou, cenu půjčovny příliš neřešíme. Dlouhodobý pronájem naopak, pokud jde o cenu, pitváme do poslední koruny. Pořád jsme přesvědčeni, že nám vlastnictví automobilu přinese nějaké zásadní benefity. Avšak není tomu tak. Podívejte se na výhody, které nám umí půjčovna aut Praha, Taggart, nabídnout. Sami pak zvažte, jestli je vlastní automobil, ev. auto na leasing či operativní leasing, výhodnější.

Autopůjčovna Taggart nabízí krátkodobý i dlouhodobý pronájem aut bez závazků

Leasing i operativní leasing je závazek. Automobil pak sice máte možnost odkoupit (u leasingu za zůstatkovou cenu, u operativního leasingu se tohle obvykle nedělá), oba typy leasingu jsou však se závazky. Auto musíte po určitou dobu splácet. Toto řešení není pro každého. V některých situacích začne být pro nás problematická finanční situace, jindy třeba již auto nepotřebujeme. To vše řeší dlouhodobý pronájem aut Taggart. Je zcela bez závazků, bez akontace a též bez startovacích poplatků. Autopůjčovna Taggart Praha samozřejmě není jediná dlouhodobá půjčovna, ale v mnoha jiných se setkáte se startovacími poplatky. Což opět znevýhodňuje tuto službu.

Automobil z Taggart máte hned

Zdarma vám je přistaven k některé z pražských stanic metra. Pokud je pronájem na více než tři měsíce, tak ke kterémukoliv vlakovému nádraží v ČR. Vůz je pojištěn v rámci celé Evropy a samozřejmě v perfektním technickém stavu. Firma půjčuje jak nové, tak zánovní vozidla. Jejich průměrné stáří je 9 měsíců a mají v průměru najezděno 18 000 km.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.