Anglické dětské knihy pro zdokonalení dosavadních znalostí

09.12.2019

V současné technologické době se jen málokterá ratolest věnuje ve volném čase čtení knih. Bohužel, často převažují tablety, počítače a chytré telefony. Přitom čtení se velice doporučuje, protože si dítě rozšiřuje slovní zásobu, zdokonaluje svou fantazii a zlepšuje také empatii.

Dítě by se mělo s první knihou setkat už v útlém dětství, přičemž nevadí, že neumí číst. Vezměte do rukou knihu vy a každý večer svému dítěti předčítejte pohádky. S tímto rituálem kromě jiného naučíte svou ratolest naslouchat druhým, což je v dnešním světě velice vzácná vlastnost.

Existují různé knihy pro děti. Chcete nějakou klasiku, kterou vám četli rodiče, když jste byli malí? Sehnat se však dají i moderní pohádky s různými superhrdiny.

Zdokonalujte i angličtinu

V první třídě se školáci seznamují s prvními písmeny, současně se začínají učit i cizí jazyk, většinou angličtinu. Důvod? Dětský mozek je jako houba, která je schopná nasávat veškeré informace. Čím dřív se začne s cizím jazykem, tím lépe, protože vaše dítě ho začne vnímat jako něco přirozeného.

Jakmile se naučí vaše dítě číst, určitě se vyplatí investovat do anglické knihy pro děti. Všechny stránky jsou v angličtině, takže vaše dítě to donutí zamyslet se nad tím, co se v řádcích píše. V pozdějším věku vám poděkuje, protože bude v angličtině opravdu dobré. Vzdělávání takovou zábavnou formou má určitě smysl.

Kde koupit anglické knihy pro děti?

Hledáte internetový obchod, kde se dá zakoupit angličtina pro děti? Podívejte se do oblíbeného e-shopu ajshop.cz, kde najdete celou řadu knih. Chcete nějakou spíše obrazovou, nebo by se vám líbila spíše naučná kniha? Zeptejte se vašeho dítěte, co by ho bavilo. Přece jen, bude to číst vaše ratolest, nikoliv vy. Nabídka je pestrá, takže si vybere jak druhák, tak i sedmák.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.