Android hry a aplikace na mobilní telefon a to není vše

10.03.2019

Vyhledáváte složitě nové hry nebo aplikace pro svůj mobilní telefon? Udělejte tomu konec. Nejnovější hry každý den. Pokud se nudíte a chcete se zabavit na dlouhých výletech nebo třeba i při cestě do školy nebo práce, tak máme spoustu nových her.

Hry na mobilní telefon je spousta, ale ne všechny jsou kvalitní. Některé hry se soustředí na dobrou grafiku a některé zase na druhou stranu pro lepší hratelnost. V dnešní době jsou hodně populární hry battle-royale na PC nebo konzolích. Nicméně tyto typy her se dostali i na mobilní telefony. Zahrajte si se svými kamarády v týmech.

Novinky ze světa android

Vyhledáváte nové informace ohledně mobilních telefonu se systémem Android? Pokud ano, tak by bylo dobré si o nich něco přečíst. Není pravdou, že čím dražší telefon, tak tím lepší. Některé levnější telefony jsou opravdu lepší, jak některé vlajkové telefony známých společností. Poslední dobou již vycházejí nejnovější aktualizace pro Android P. Tento rok 2019 bude k dispozici nový systém Android Q 2019, který nabídne spoustu funkcí.

V případě, že vyhledáváte tapety na mobilní telefon, tak k dispozici jsou tapety třeba z přírody nebo z pláží. Všechny tapety jsou povětšinou v HD rozlišení, takže na telefonu nebudete mít nekvalitní wallpapery.

Další věcí jsou zvonění na mobil telefon. Nahrajte si zvonění na telefon, které jsou v různých tématech jako je dance, rock a další.

Aplikace na mobil

Na výlety jsou k dispozici kvalitní GPS aplikace, jako jsou třeba Google Mapy, kde je v nabídce spoustu turistických cest nebo Seznam.cz Mapy. Stáhnete jednoduše do mobilního telefonu a stáhnete si GPS aplikace. Najednou budete mít před sebou turistickou mapu.

Aplikae mají ulehčovat životní standard. Proto spousta lidí v dnešní době využívá aplikace svých bank a veškeré transakce většinou probíhají skrz mobilní aplikaci. Krom toho jsou tady i chatovací aplikace viz. Facebook Messenger, WhatsApp.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.