I v létě mají české hory co nabídnout. Krkonoše tedy určitě!

16.07.2020

Jste vyznavačem horské turistiky? Pak pro vás jsou Krkonoše přímo ideální. Obzvláště v letních měsících, kdy dny nebudete trávit na sjezdovkách, ale přímo v horách. Horská turistika rozhodně prospívá tělu i duchu. Naordinujte si několikakilometrový výšlap do hor a uvidíte. Mysl budete mít čistší, svaly pevnější a srdíčko vám bude pumpovat o sto šest.

V Krkonoších ovšem nemusíte jen chodit po horách. Ale i jezdit na kole, inline bruslích, poznávat tamní floru a faunu, kochat se okolní krajinou, poznávat krkonošské vesničky a městečka, pochutnávat si na krkonošském kyselu a dalších podkrkonošských dobrotách a vykonávat spoustu dalších aktivit. K dispozici budete mít bobovou dráhou, lanový park i bike park. Stejně jako zorbing a bungeejumping. Pronajmout si můžete koloběžku, kolo i čtyřkolku. Děti budou jistě ve vytržení v monkey parku či baby parku. Krkonoše jsou zkrátka na letní sezónu připraveny lépe, než kdykoliv v minulosti.

Sháníte levné ubytování? Už nemusíte!

Hledáte cenově dostupné ubytování v Krkonoších? Už nemusíte! Jedno bychom pro vás totiž měli. Dovolte, abychom vám představili horský hotel Kubát s dechberoucím výhledem na Benecko. Jeho provozovatelé vám slibují královský odpočinek. A toho se vám tu stoprocentně dostane.

Restaurace, bar i taneční parket

V hotelu se dobře vyspíte i najíte. Přímo v areálu najdete vyhlášenou restauraci a snack bar. K tomu prostornou jídelnu, 3 salonky a dokonce i taneční parket. Trocha tance na konci dne totiž nikomu neuškodí. Přímo v hotelu si také budete moci vypůjčit horské kolo a na něm se vydávat na výlety po okolí.

Aktivní odpočinek je ten nejlepší

V nabídce však najdete i další možnosti sportovního vyžití. Zahrát si budete moci tenis, volejbal i nohejbal. A pozor, v hotelu spolu s vámi ubytují i vašeho mazlíčka. Pokud tedy svého chlupáče každoročně odkládáte k sousedům nebo do psího hotelu, tak letos tomu může být jinak. Váš Alík může dovolenou strávit s vámi. Určitě to ocení. A vy s ním.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.