K moři bez stresu autobusem

16.05.2018

Chorvatsko a Itálie patří pro českou klientelu k nejoblíbenějším prázdninovým destinacím. Azurově modré moře, sluncem prozářené pláže, historické památky, krásná příroda i místní skvělé jídlo a pití lákají statisíce návštěvníků z České republiky každý rok. Nemusíte se ale omezovat jen na nabídku cestovních kanceláří, protože ubytování lze snadno najít i v soukromí či malých hotýlcích. Rezervovat si pokoj, nebo apartmán můžete jak předem na internetu, tak i na místě. Jediné, co může hodně lidí od cesty na jih odradit,  je zdlouhavá, komplikovaná a do značné míry nepředvídatelná cesta autem.

Pověstné kolony skoro na všech trasách mezi Českou republikou a pobřežím Chorvatska i Itálie dokážou zničit začátek i konec sebelepší dovolené minimálně pro řidiče. Většina pobytů končí ve stejných dnech, a tak se na cestě tam i zpět potkávají nejen Češi, ale také Slováci, Poláci, Němci, Maďaři a další národnosti. Naplánovat si cestu autem předem je tak téměř nemožné, protože nikdy nevíte, co se stane. Můžete samozřejmě letět, ale to dokáže rodinnou dovolenou u moře velmi podstatně prodražit. Přesto existuje jednoduché, pohodlné a cenově dostupné řešení. Jeďte do Chorvatska či Itálie autobusem.

Autobusem bez rozčilování za volantem

Daleko levněji než letadlem, bezpečně a komfortně se dostanete do Chorvatska a Itálie právě autobusem. Moderní autobusy dovezou turisty až do cílové destinace. Letní autobusové linky zajíždí do většiny oblíbených středisek jak na Istrii, tak na pobřeží Kvarneru a Dalmácie, stejně jako na východní pobřeží střední Itálie. Nástupní místa jsou v řadě míst po celé České republice.

Řídí je profesionální řidiči, kteří se za volantem střídají a znají dokonale svou trasu, včetně možných objížděk, jsou-li potřeba. Při cestě tak nemusíte řešit ani dálniční známky, mýtné poplatky či nákup pohonných hmot. Autobusy jsou pohodlné, plně klimatizované a cena za přepravu je velmi výhodná. Navíc se nikdo zbytečně neunaví za volantem, a celá rodina nebo skupina přátel si tak může ihned po příjezdu začít aktivně užívat dovolené.  Více informací o trasách i cenách na www.gumdrop.cz.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.