K čemu je dobrá rekuperace do bytu a domu? Dopřejte si zdraví i komfort

18.04.2023

V posledních letech vychází celá řada výzkumů, které se zaměřují na kvalitu ovzduší v České republice. Ačkoliv ani zdaleka nepatříme k nejhorším národům na světě, i přesto je co zlepšovat. To platí především pro městský vzduch, jenž je plný nebezpečných zplodin. Jak šetřit vaše plíce?

Dbejte na své zdraví

Každý z nás si pravděpodobně uvědomuje, že města jsou plná polétavého prachu, zplodin, bakterií, plísní i alergenů. Zmíněné látky se samozřejmě v hojné míře vyskytují i v našich domácnostech, kam se dostávají skrz otevřená okna a dveře. To znamená, že se s nimi setkáváme dvacet čtyři hodin denně. Přesně proto je ideálním řešením rekuperace vzduchu.

Zmíněný proces funguje na základě rekuperační jednotky, jež přijímá venkovní vzduch, spolehlivě jej čistí a následně vypouští do našich interiérů. Díky tomu šikovně podpoříme své zdraví, stejně jako ulevíme alergikům a dalším citlivým osobám. Jasným benefitem je i možnost ohřátí či ochlazení výsledného produktu, a tak ušetříte za energie.

Do domu i bytu

Na současném trhu existuje rekuperace do bytu i rekuperace do domu. Všichni si tudíž přijdou na to své, ať už žijí v malé garsonce, nebo se chlubí ohromnou vilou. Každopádně si dávejte pozor při volbě ideální jednotky i konkrétních poskytovatelů, jelikož mezi jednotlivými firmami existují propastné rozdíly.

Zajímá-li vás rekuperace, navštivte internetové stránky populární společnosti pod výše vloženými odkazy. Daní profesionálové poskytují nejmodernější zařízení, která vám s radostí doručí i kompletně nainstalují. Počítejte i s poctivým poradenstvím, na jehož základě se snadno dozvíte, jak co nejvíce ušetřit.

Na jejich webovkách naleznete šikovnou kalkulačku, díky níž získáte jasnější představu ohledně výsledné ceny služeb.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.