Ven každý den v nominaci na mobilní aplikaci roku 2017!

05.05.2017

S potěšením oznamujeme, že se naše mobilní aplikace "Ven každý den" se dostala do nominace na mobilní aplikaci roku 2017 v kategorii Novinka roku. Soutěž pořádá společnost Internet Info, s.r.o., která provozuje portály jako např. lupa.cz, měšec.cz, podnikatel.cz a další.

Naše aplikace byla zařazena do kategorie Novinka roku a je v této kategorii jedinou aplikací, která je k dispozici pro všechny tři platformy - Android, iPhone i Windows Mobile. Už samotná nominace nás velice potěšila a každopádně budeme rádi pokud nás podpoříte i ve finálním hlasování. Hlasovat lze velmi snadno na adrese www.aplikaceroku.cz/hlasovani. Hlasování nevyžaduje žádnou registraci, stačí zakliknout vybranou aplikaci (tedy naší :), zadat svůj email a odeslat.

Aplikaci si také samozřejmě můžete stáhnout z Windows Store, Google Play nebo AppStore. Pokud se Vám zalíbí, budeme rádi, když ji na Windows Store, Google Play či AppStore ohodnotíte. Děkujeme!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.