Skvělé tipy na levné ubytování v Praze

05.01.2020

Praha jakožto hlavní město České republiky ukrývá spoustu zajímavých míst, historických skvostů, kulturních památek a dalších atrakcí. Pokud plánujete zavítat do metropole na několik dnů, pravděpodobně řešíte otázku ubytování. V první řadě však záleží na tom, co od daného ubytování očekáváte. V případě, že preferujete nízkou cenu, máme pro vás hned několik tipů, kam se můžete na několik nocí uchýlit.

Praha nabízí jak luxusní ubytování v pětihvězdičkových hotelech, tak i cenově přijatelné řešení v penzionech a motelech. Bohužel, ne všechny prostory jsou čisté a útulné. Předtím, než si tedy něco zarezervujete, měli byste si o daném ubytovacím zařízení zjistit více informací.

Ubytovny Praha poskytují několik standardů

Jaké jsou vaše nároky? Jako levné ubytování v Praze si každý představí něco jiného. Jestliže se chcete vyhnout špinavým a zatuchnutým pokojům, vsaďte na některé ubytování, které vám představíme.

Společnost BHL Consorting s.r.o. má pod svými křídly ubytovny Praha rozdělené do několika kategorií podle toho, jak jsou vybavené. Z těch nejlevnějších alternativ se nabízí ubytování BASIC vhodné pro krátkodobý i dlouhodobý pobyt. Vhodné je především pro zaměstnance, již potřebují v Praze zůstat delší dobu. Dále vám dokáže společnost zprostředkovat ubytování STANDARD v jednolůžkových, dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích se sdílenou koupelnou a toaletou.

Pro turisty je připraveno ubytování v pokojích KOMFORT a pro náročnější jedince má společnost připraveny apartmány.

Jak si objednat ubytování Praha?

Chcete si rezervovat ubytování Praha v některé z ubytoven společnosti BHL Consorting s.r.o.? Zamluvte si ho na telefonu 777 177 002 (případně 283 840 203). Těšit se můžete na útulné pokoje, jež jsou pravidelně uklízeny, a využít můžete i další související služby.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.