Sháníte práci, nebo brigádu? A server hitprace.cz znáte?

21.05.2020

Přišli jste o zaměstnání? Nebo to stávající vás nenaplňuje a uvažujete o změně? Nebo si jen chcete přivydělat na nějaké brigádě? Pak server hitprace.cz by rozhodně neměl uniknout vaší pozornosti.

Peníze potřebujeme všichni, a cesty k nim jsou různé. Někteří práci shánějí na internetu. Do vyhledávače zadají například pojem práce Praha a vyhledávají vhodné nabídky. Budou-li mít štěstí, možná práci i najdou. A co ti, kteří štěstí mít nebudou? Právě pro ně je server hitprace.cz přímo ideální. Momentálně totiž sdružuje více než 108 tisíc nabídek, to by v tom byl čert, abyste si z nich nevybrali.

Práce i brigády na jednom místě

Na serveru najdete jak nabídky práce, tak i brigády. Své nabídky zde inzerují pracovní agentury, portály i jednotliví zaměstnavatelé. Cílem je nabídnout uchazeči všechny pracovní možnosti, které jsou dostupné v jeho lokalitě, popřípadě lokalitě, již si sám zvolí.

Intuitivní orientace

Orientace na severu je velmi intuitivní. Na serveru, můžete jak hledat práci, tak vložit inzerát zdarma. Server tak slouží jak samotným uchazečům o práci, tak i zaměstnavatelům. Buďme ale konkrétní.

Jak server funguje?

Jednoduše. Odkliknete políčko Vyhledat práci na hlavní stránce serveru, zadáte název města či obce, v níž byste rádi pracovali, specifikujete práci, již byste rádi vykonávali, a server vám vzápětí vygeneruje aktuální nabídky. Kromě samotných nabídek práce jsou na serveru pravidelně publikovány zajímavé články v sekci "Magazín". Zde se můžete např. dozvědět jak se co nejlépe připravit na pohovor, jak dobře vycházet s kolegy na pracovišti nebo získat různé informace ze zákoníku práce.

Hlídací pes vám ohlídá nové pracovní nabídky

Velmi praktická je služba tzv. hlídacího psa, který vám, poté, co se zaregistrujete a do systému uvedete, o jaké zaměstnávání byste eventuálně měli zájem, bude průběžně posílat nabídky zaměstnavatelů, jež splňují vaše kritéria. Praktické, že?

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.