Rozvoz květin jako dárek na poslední chvíli

02.09.2020

Zapomněli jste na narozeniny, svátek či výročí vašeho vztahu? Nic se neděje. Ohromující dárek pro každou ženu zařídíte i online, ať už jste z jakéhokoliv města v ČR. Po Praze může být váš dárek doručen do pouhých 60 minut od objednání.

Květinou ženu nikdy neurazíte, a když to bude přímo celý puget, úspěch je zaručen. Právě proto je dobrým řešením dárku na poslední chvíli rozvoz květin, který v současné době funguje už po celé republice.

Dovoz květin není jen výsadou Prahy

V Praze můžete mít květiny doručené na adrese do hodiny od objednání, všude jinde pak ve stejný den, kdy je objednáte. Vy si totiž vyberete a zaplatíte květiny online, ale objednávka pak putuje do lokální pobočky, která se postará o dovoz až domů.

Jaké je to nádherné překvapení, když vám u domu či v práci zazvoní kurýr a přinese vám obrovský pugét růží nebo nádhernou kytici vašich oblíbených květin. Ke květinám je samozřejmě možné přidat i vzkaz, aby obdarovaná dobře věděla, kdo na ni myslí. A pokud vám květina přijde málo, nechte k ní přidat třeba bonboniéru i plyšového medvídka.

Budete mít problém si vybrat

Jaké květiny se dají doručit? Je jich spousta. Klasickou možností jsou růže, ovšem celá řada dalších kytic vypadá také parádně. Na webu věnovaném doručení květin – Kytice-expres.cz si můžete sami prohlédnout celou řadu nádherných kytic i květinových košů. Dají se prohlížet i podle příležitosti. Je jedno, zda sháníte kytici jako dárek k narozeninám, poděkování, omluvu, z lásky či jen tak. Moc pěkné jsou rovněž sezónní kytice, aktuálně jsou v nabídce ještě překrásné letní pugéty.

A jak to tedy všechno funguje?

Vyberete si objednáte online. Zadáte adresu, kam má být kytice doručena, případně připojíte i nějaký vzkaz. Zaplatíte kartou nebo bankovním převodem. Pokud platíte převodem a chcete, aby byla kytice doručena ještě dnes, je potřeba zaslat potvrzení o odeslané platbě, protože než dojdou peníze na jiný účet, může to chvíli trvat.

Zbytek už je pro vás bez starostí. Že byla květina doručena, se obvykle dozvíte z reakce obdarované velmi brzy, případně je možné kontaktovat kurýra.

A nezapomeňte využít slevu 100 Kč na první objednávku. Stačí na webu zadat svůj e-mail a přijde vám slevový kupón.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.