Recenze eshopu s chovatelskými potřebami Zoohit

15.01.2021

Na stránkách internetového obchodu Zoohit.cz, který se řadí mezi největší u nás, naleznete vše potřebné pro zvířecí mazlíčky. Kromě psů a koček je nabídka zaměřena též na malé zvířectvo, jako jsou ptáci, hlodavci a rybičky. Je skutečně z čeho vybírat, od krmiva přes pamlsky a hračky po pečovatelské doplňky.

Vše pod jednou střechou

Každý chovatel chce svému mazlíčkovi dopřát to nejlepší. Zoohit recenze vám pomůže zorientovat se v tomto chovatelskými potřebami nabitém eshopu, v jehož sortimentu naleznete zboží všech ověřených značek. Zaměříme-li se na nejoblíbenější chlupaté miláčky, jimiž jsou psi, vybírat můžete z více jak 4 000 produktů zahrnujících krmivo a doplňkovou péči. Jen co se týče granulí, konzerv a pamlsků, volit lze mezi 50 výrobci. Pokud patříte mezi chovatelské začátečníky, nákup krmiva vám usnadní jednoduché filtrování a články plné tipů a rad. Díky nim vyberete vašemu psovi to nejlepší krmení na míru.

Nezapomeňte na péči o zdraví a zábavu

Nákupem kvalitního krmiva péče o zvířecího mazlíčka nekončí. K jeho pohodlí a co nejdelšímu zdraví bude potřebovat měkoučký pelíšek či prostornou boudu, dostatek hraček, antiparazitika a hygienické pomůcky. To vše v eshopu Zoohit.cz naleznete přehledně seřazené a s dostatečným popisem zboží. Chcete-li ušetřit, sledujte pravidelně akční nabídky. Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, žádná akce vám neunikne. Navíc můžete využít bonusového programu, kdy za každých 25 Kč z vaší objednávky obdržíte 1 zooBod. Za nasbírané zooBody poté nakoupíte třeba konzervy, multivitaminy nebo misky.

Chcete se dozvědět více?

V případě, že vás zajímá, jak probíhal konkrétní nákup v obchodě Zoohit, navštivte Ecoblog. Mimo jiné se dozvíte výsledky testování pamlsků pro psy Schmackos a kočičích kapsiček Miamor. Už teď můžeme prozradit, že si je chlupatí zákazníci nemohli vynachválit.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.