Party stan na zahradu i s sebou na vodu

07.12.2020

Češi jsou velkými milovníky turistiky a vinou covidu-19 začali krásy české země poznávat i ti, kteří dříve mířili výhradně do zahraničí. Sjíždět Vltavu a přespávat v kempech, stanovat nebo bivakovat má své kouzlo. Tedy aspoň do chvíle, než začne pršet, pak to chce dobré zastřešení.

Tím dobrým zastřešením může být třeba party stan. Proč ne klasický stan? Do klasického stanu se chodí spát, je perfektní, jakmile jste v horizontální poloze. Pro poklidnou konzumaci oběda nebo hraní karet u stolku už ovšem tak skvělý není. Tedy aspoň za předpokladu, že nemáte obrovský stan s několika místnostmi. Jestli ne, nedoporučujeme do něj investovat. Mnohem výhodněji vyjde právě pořízení party stanu.

Nůžkový party stan má bohaté využití

Nenechte se zmást názvem, party stan nenajde využití jen při pořádání zahradní party, i když i to je jedna z možností. Nemusí jít ani o žádnou velkolepou akci, stačí, pokud pozvete širší rodinu a budete se chtít ukrýt někam před sluníčkem či přeháňkou.

Party stan si na zahradě můžete rozložit kdykoliv, když budete toužit po troše stínu. Třeba i sami pro sebe a pro své děti. Mohou být rovněž skvělým prostorem na hraní pro děti. Jestli jim nechcete pořizovat zahradní domeček, postavte party stan s bočnicemi a nechte je, ať si uvnitř pohrají.

A pokud máte firmu, dá se využít i tam. Nůžkový stan poslouží jako reklamní stánek a prodejní stánek na jakékoliv venkovní akci.

Sestavíte ho snadno a jednoduše převezete

Jestliže plánujete prodejní stánek nebo party stan vozit s sebou – třeba na vodu či do kempu, určitě doporučujeme investovat do hexagonového provedení. Je dražší, ale o to lépe se skládá. Konstrukci složíte velmi snadno a jednoduše ji také vměstnáte do auta. Moderní stany mají hliníkovou konstrukci, tudíž nejsou těžké. K sestavení není zapotřebí žádné nářadí. Jen pokud ho budete chtít ukotvit na dlažbě nebo betonu, je třeba pořídit ještě zátěže.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.