Nástěnná mapa do dětského pokoje? Určitě ano!

06.11.2019

Rádi byste nějakým způsobem ozvláštnili stěny v pokojíčku svého milovaného potomka, ale nevíte jak? Řešení může spočívat v koupi mapy světa. Oproti bezduchým plakátům má totiž mnoho výhod.

Dítě si prohloubí znalosti

V každém dětském pokojíčku by rozhodně neměla chybět alespoň nějaká dekorace, protože jinak interiér působí strohým neosobním dojmem. Jestliže příliš neholdujete takzvaným "lapačům prachu", které byste umístili někam na polici, je pro vás naprosto ideální umístit něco přímo na zeď. Nástěnná mapa světa jednak dětský pokojík ozdobí, ale současně má velice pozitivní vliv na vzdělávání vašeho dítěte, což nikdy není na škodu.

Jelikož samotná struktura mapy je sama o sobě zajímavá, přitahuje zvědavé dětské oči jako magnet. To má za následek to, že aniž by si to dítko uvědomovalo, už při pouhém prohlížení mapy se vzdělává. Nenásilnou formou mu tak utkvívá v paměti mnoho informací, jako je vzhled jednotlivých krajin, jejich umístění, velikost či nadmořská výška. Mapa na zeď taktéž může sloužit jako pomůcka k opakování učiva probíraného ve škole na hodinách zeměpisu.

Pro milovníky cestování

Jste rodina, co velice ráda a často cestuje do cizích krajin? Pokud byla vaše odpověď kladná, možná vás zaujme stírací mapa světa. Tento produkt je speciální tím, že je pokrytý tenkou stírací vrstvou stejně tak, jako to bývá například u výherních losů. Potomek si následně může postupně stírat konkrétní země, které už navštívil, a těšit se z toho, jak jich časem přibývá víc a víc.

Jestliže vás myšlenka pořízení mapy zaujala, podívejte se na webové stránky Nástěnné mapy.cz, kde naleznete široké spektrum produktů. Je zde na výběr z mnoha různých velikostí i druhů, jako je třeba historická či politická mapa světa nebo dokonce mapa svítící. Stejně tak máte možnost zakoupit i mapu pro nejmenší, jež je plná barevných obrázků.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.