Moderní ubytování a kolem nádherná příroda. To jsou chatky TREE HOUSES na Slovensku

20.03.2020

Chystáte se na Slovensko a hledáte opravdu netradiční ubytování? Jste už unaveni z megalomanských hotelů a hledáte něco minimalistického v moderním střihu? V tom případě můžete vyzkoušet chatky TREE HOUSES, které jsou k dispozici teprve od konce roku 2019 a přinášejí nevídané ubytování přímo uprostřed lesa.

Nekonvenční ubytování přímo v lese

Pokud se ptáte, kde můžete toto unikátní ubytování najít, pak vězte, že budete obklopeni přírodou Liptova. Jedná se totiž o apartmánový komplex, který patří k hotelu Björnson, ale leží od hlavní budovy tak trochu stranou a nabídne vám dokonalý klid a relaxaci daleko od ruchu velkoměsta. Pokud byste náhodou nevěděli, kde se legendární Björnsonka a parádní apartmány Liptov vlastně nacházejí, tak je to v Demänovské dolině kousek od lanovky na Chopok ve známém lyžařském středisku Jasná. Toto ubytování ale není pouze pro lyžaře, vydat se zde můžete po celý rok. Moderní architektura dřevěných chatek TREE HOUSES se vyznačuje velkými prosklenými plochami, které navozují dokonalé spojení s přírodou. Zároveň je ubytování:

Rozhodně se tak nemusíte obávat, že by vám zde chyběl komfort ubytování. Právě naopak, vše je vytvořenou pro maximální pohodlí, můžete si detailně nastavit i takové drobnosti, jako je osvětlení pro dokonalou relaxaci. Není to ale pouze komfort, ale také útulnost celého prostředí, kde najdete třeba krb a vyjít můžete rovnou na terasu. Nebudete mít pocit, že jste v hotelu, budete mít pocit, že jste tady doma.

Do přírody můžete i nalehko

Pokud vyrazíte na Slovensko do zmiňovaných chatek v zimě, samozřejmě budete mít s sebou lyže. V samotných chatkách můžete využít také lyžárny. Pokud však vyrazíte v létě, chce to mít také vhodnou výbavu na túry. Velmi populární jsou dnes samozřejmě oblíbené vaky na záda, které využijete i pro vycházky v přírodě. Vždy když zkrátka chcete jen tak vyrazit nalehko neaspirujete zrovna na vysokohorskou turistiku.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.