Kam ve východních Čechách za wellness? Nabídka je více než bohatá!

23.11.2020

Kdo by nemiloval wellness pobyty. Povzbuzují tělo i ducha. Umožňují zapomenout na strasti všedního dne, což většina z nás v současné době potřebuje více než kdykoliv jindy. A kam se za wellness mohou vydat Východočeši?

Ještě nemáte zarezervovaný svůj wellness pobyt? To je ale chyba, kterou se s vámi pokusíme napravit. O jaký balíček byste měli zájem? V nabídce jsou spolu s klasickými wellness pobyty i pobyty lázeňské, relaxační, rodinné, víkendové, pro zamilované i seniory.

Wellness východní Čechy

Je libo wellness východní Čechy? Jako o vlastní se o vás postarají v Lázních Bělohrad, Seči, Bystré, Novém Bydžově či Dvoře Králové nad Labem.

Spa rezort Tree of Life, Lázně Bělohrad

Bohatá nabídka lákavých procedur na vás čeká například na odkazu wellness Lázně Bělohrad. Zváni jste třeba na víkendovou lázeňskou relaxaci s masáží na vodním lůžku, parafínovým zábalem rukou, hydromasážní koupelí a oxigenoterapií v luxusním Spa rezortu Tree of Life, v němž si navíc po celou dobu pobytu budete moci užívat i unikátní Organic & Garden Spa či hotelový bazén!

Kongres hotel Jezerka, Seč

Lákavé pobyty však najdete i na odkazu wellness Seč. Tamní kongresový hotel Jezerka v rámci svého relaxačního pobytu nabízí neomezený vstup do Aqua i wellness centra, klasickou masáž a láhev vína na pokoji.

Hotel Tatra, Nový Bydžov

Slibně ovšem zní i nabídka wellness Nový Bydžov, v níž najdete například relaxační pobyt na dvě noci s wellness masáží, jedním vstupem do privátního klubu, finské sauny, whirlpoolu s lahví sektu, ochlazovny a relaxační odpočívárny. K dispozici vám však bude i čajový servis a bowlingová dráha!

Vybírejte po své vlastní ose

Pokud jste si z naší nabídky nevybrali, doporučujeme tak učinit po vlastní ose. Svůj wellness pobyt můžete vybírat například na stránce spa.cz, která jednotlivé lázeňské domy, hotely a penziony sdružuje. Zde každopádně vaše vysněná dovolená či jen prodloužený víkend může začít. Zkrátka relaxujte už při výběru pobytu na Spa.cz!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.