Jaká je rozlučka se svobodou pod taktovkou ženy?

07.12.2020

Není to tak dávno, kdy slavili rozlučku se svobodou výhradně muži. Na ženy se zkrátka zapomínalo, při nejlepším si dámy poseděly doma u sklenky vína. Rozlučka se svobodou je v rukách něžného pohlaví nápaditá, protože se ženy nespokojí s divokým večírkem a striptýzem.

Dámská jízda

Pro začátek si uvědomte, že se rozlučka se svobodou odehrává v ideálním případě jednou za život, a proto byste si ji měly dokonale užít! Většinou je akce spojena s nějakou tématikou, zájmy či povoláním nevěsty. Klíčem k úspěchu je být obklopena nejlepšími kamarádkami. Co když s nimi strávíte poslední dámskou jízdu?

Využijte atrakcí kolem Prahy

Dámy milující ruch velkoměsta by měly z jeho rychlého tempa vystoupit. Rozlučka se svobodou formou wellness víkendu je prostě trefa do černého. Užijete si masáže, radovánky v bazénu i noční jízdu v hotelovém baru třeba i nakonec s oblíbeným pánským striptýzem. V poslední době je populární rozlučková party na lodi, slibuje originální zážitek. Ani výlety v okolí Prahy nezklamou. Podívejte se s kamarádkami na Karlštejn, do chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře či na hrad Křivoklát. Tato místa jsou prošpikována romantikou, stejně jako lom Velká Amerika, který se nachází nedaleko Karlštejna. Mezi další oblíbené výlety v okolí Prahy patří například památník Lidice, zámek Konopiště nebo poutní místo Svatý Jan pod Skalou. Pokud se vám nechce strávit rozlučku se svobodou v tuzemsku, vyrazte na dámskou jízdu do zahraničí! Na sto procent zabodují mořská a horská letoviska, ale také Paříž, Londýn či Amsterdam.

Wellness, koupání a adrenalin

Plánujete rozlučku se svobodou v zimě? Vsaďte na relaxační pobyt v horském hotelu. Právě tam si užijete wellness, skvělé jídlo a víno, lyžování a výlety zasněženou krajinou. V mnoha ohledech je to lepší v létě, protože zakotvíte v útulném penzionu u jezera v České republice. Právě tak budete mít na dosah ruky koupání, adrenalinové sporty a prozkoumáte okolní památky i přírodu. Můžete navštívit nejkrásnější jezera v České republice, třeba ta šumavská, jako jsou Černé nebo Prášilské jezero, v létě pak např. Máchovo či Lhotu. Jestliže je vám to málo, vyrazte k jednomu z mnoha rakouských horských jezer a relaxujte v nitru přírody anebo se mrkněte na https://www.webrangers.cz, kde najdete další zajímavé tipy.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.