Inspirace na vánoční osvětlení není nikdy dost

11.09.2019

Čas letí neúprosně dopředu, a než se nadějeme, opět tu budeme mít období adventu. Snad každý milovník vánočních svátků chce mít co nejhezčí výzdobu a nejchutnější cukroví, tudíž je pro něj každá rada a tip dobrá.

Světýlka dodají tu správnou atmosféru

To, bez čeho si většina lidí nedovede Vánoce představit, jsou rozhodně světýlka. Dlouhé zimní večery přímo vybízejí k tomu, abychom do svých oken umístili vánoční osvětlení, a prozářili tím mrazivou temnotu venku. Nemusíte se upínat pouze na řetězy s drobnými barevnými žárovičkami, ale klidně volte vánoční světelné dekorace, které budou mít různé tvary. Zakoupit můžete například různé vločky, stromky či sněhuláky, záleží jenom na vás.

Raději však zapomeňte na kousky, které příliš divoce blikají, protože by výzdoba mohla působit velice kýčovitě. Lepší je vsadit na jednoduchost a dekorace nést v jednom duchu. Přeplácané domácnosti různými hloupostmi nevypadají vůbec dobře, takže ozdoby vybírejte s citem. Promyslete si, zda spolu budou jednotlivé věci ladit, a to jednak barevně, ale také co se materiálu týče.

Domácí cukroví na stole nesmí chybět

Stejně jako světýlka, stromeček a dárky je důležité vánoční cukroví. Vyvarujte se nudných vanilkových rohlíčkům zakoupených na poslední chvíli v supermarketu. Chuti poctivého domácího cukroví se nic nevyrovná. Jestliže chcete letos své blízké okouzlit něčím neobvyklým, mrkněte na internet, kde se to recepty na vánoční cukroví jen hemží. Můžete tak nalézt mnoho novým receptů pro inspiraci.

Zajímá vás, kde nakoupit různé dekorace a vánoční LED osvětlení za rozumnou cenu? Mrkněte se na web t-vanocniosvetleni.cz, kde seženete všechno od hvězdiček až po rampouchy. Zakoupit můžete produkty jak do interiéru, tak i venkovní vánoční osvětlení, které rozzáří vaši předzahrádku nebo truhlíky.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.