Dovolená u moře? Vyměňte ji raději za dovolenou v lázních!

19.08.2020

Lázně už dávno nejsou jen pro staré a nemocné. Ale i ty v produktivním věku. Zkrátka pro všechny, kteří touží po dokonalé relaxaci a nabití energií na rok dopředu.

Dovolená v lázních se u Čechů těší velké oblibě. Částečně se na tomto stavu podepsala i koronavirová pandemie, která mnoha lidem zhatila plány dovolené u moře. Věřte ale, že v lázních svému tělu prospějete víc. A nejenom tělu. Při wellness procedurách náležitě pozdvihnete svého ducha. Domů se tak budete vracet skutečně odpočatí a nabití energií. Taková by ve své podstatě měla být každá dovolená, nemyslíte?

Kam se vydat?

Jeden tip bychom pro vás měli. Je jím wellness Hotel Bohemia ve Františkových lázních známých jako první slatinné lázně na světě a proslulé svou léčbou neplodnosti. Pokud se tedy pokoušíte o miminko, rychle si zarezervujte termín! A nejenom vy!

Představujeme Hotel Bohemia

Uspořádat tu můžete teambuilding, soustředění i oslavu narozenin či výročí. Očekávat můžete kvalitní ubytování i vynikající restauraci. Nejlákavější však přeci jen jsou tamní wellness balíčky, z nichž si vybere naprosto každý. Posuďte sami.

Pobytové balíčky pro povzbuzení těla i ducha

Na výběr máte hned několik pobytových balíčků, z nichž doporučujeme aktuální balíček s názvem Letní osvěžení. To je přesně to, co od něj můžete očekávat. Osvěžení po všech stránkách. Cena ve výši necelých šesti tisíc korun na osobu spolu s ubytováním na šest nocí s polopenzí a welcome drinkem zahrnuje jeden vstup do solné jeskyně, regenerační peeling obličeje, anti age masáž obličeje, aplikaci královské masky (royal mask), povzbuzující tělový zábal, parafínový zábal na ruce, masáž rukou, peeling plosek nohou, jejich relaxační masáž i regenerační zábal.

11 procedur v jednom balíčku

Ano, čtete správně! Všechny tyto procedury jsou součástí jednoho pobytového balíčku. S tak bohatou nabídkou se v rámci jednoho pobytového balíčku (za tuto cenu a počet pobytových dní) hned tak nesetkáte. Milé dámy, ale i pánové, rozhodně doporučujeme této nabídky využít. Nebude totiž mít dlouhého trvání. Více informací najdete na stránkách hotelu www.hotelbohemia.cz.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.