Dovolená s wellness? A k tomu v Čechách? Skvělá volba!

19.05.2020

Dovolená v Itálii? Opalovat se v roušce a budce z plexiskla? A se všudypřítomným rizikem nakažení? Opravdu? Co takhle letošní dovolenou pojmout jinak? A strávit ji v Čechách? Nejenže ušetříte, ale především si dovolenou skutečně užijete. Za splnění jedné podmínky, a to vyberete-li vhodné místo. Jedno bychom pro vás měli!

I v Čechách totiž najdete spoustu míst, která snesou srovnání s vyhlášenými světovými destinacemi. Na rozdíl od nich přitom nejsou přelidněná. A vůbec nevadí, že nemáme moře. Zato máme krásné hory a chráněné krajinné oblasti!

Kam se vydat?

Adršpašsko-teplické skály, Sněžka, vyhlídka Máj, Děčínský Sněžník, Labský důl, Mumlavský vodopád, údolí Plakánek a spousta dalších. V Čechách najdete spoustu skvostů, o mnohých řada z nás ani nemá tušení. Za návštěvu však stojí i chráněné krajinné oblasti. Úchvatnou přírodou se spoustou skiareálů i turistických stezek se mohou pochlubit třeba Jeseníky. Právě v jejich srdci se nachází útulný hotýlek Kamzík. Nečekejte však obyčejnou horskou boudu. Hotel Kamzík se může pochlubit nově zrekonstruovaným wellness centrem světové úrovně. Lepší tečku za dnem stráveným toulkami po horských hřebenech Jeseníků, než v podobě nějaké příjemné wellness procedury, byste hledali jen těžko.

Dopřejte si saunu i masáž!

V hotelu si dobře zaplavete i se vypotíte. K dispozici vám bude jak velký krytý bazén, tak i spousta saun - vnitřní i vnější finská, venkovní biosauna, infrasauna či parní sauna. Saunování je totiž prospěšné i v létě. A kde se zchladit? V naprosto unikátním venkovním lesním jezírku! Nebo byste raději hydromasážní vanu? Ta může následovat! Ještě před ní však doporučujeme masáž. Hotelu totiž nechybí ani profesionální masérské studio s nabídkou různých masáží. Klid v duši je zkrátka přímo zaručen!

Bohaté sportovní vyžití

Rádi byste si na své dovolené dali i trochu do těla? Máte možnost. Hotelu Kamzík nechybí ani bohaté sportovní zázemí. Spolu s bazénem mu nechybí ani tělocvična, posilovna a profesionální bowlingová dráha. Vyžijí se zde však i příznivci tenisu, ping pongu a badmintonu. Nasednout ale budete moci i na kolo a vydat se na některou z tamních cyklostezek. Nebo na túru pěší. Poměrně bohatý program, nemyslíte? Více informací najdete přímo na stránkách hotelu www.hotelkamzik.cz, kde si i zarezervujte termín. S tím rozhodně neotálejte, nebo nebude z čeho vybírat!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.