Dbejte na své zdraví a nekonzumujte nevhodné potraviny. Proč byste neměli jíst bílou mouku?

17.03.2022

Jste to, co jíte. Tento prostý fakt vystihuje podstatu stravování. Pokud budete jíst nevhodně, kazíte si tím kvalitu celého svého života, zatímco vhodná strava vám dokáže zajistit pevné zdraví a dlouhý život. Jednou z velmi rozšířených nevhodných potravin je bílá mouka. Jak ji můžete nahradit?

Dbejte na své zdraví

Každý člověk na světě ví, že zdravá strava a přirozený pohyb jsou největšími bojovníky s nemocemi a nepohodou. Přesto na tento fakt mnoho lidí zapomíná, čímž si ničí své zdraví i kvalitu svých dní. Chcete-li být zdraví, krásní a odolní lidé, rozhodně se stravujte správně. Prvním krokem je vyhození bílé mouky. Proč?

Klasická mouka je totiž důvodem mnoha civilizačních nemocí, mezi které patří například obezita, zničená imunita nebo třeba zničení trávicího ústrojí. Její nadměrná konzumace je ohromným problémem moderní civilizace. Přitom je to tak jednoduché a stačí ji pouze nahradit zdravějšími variantami. Které to jsou?

Nahraďte bílou mouku

Jedním z prvních kroků vstříc zdravějšímu životu a větší pohodě je úplné vyřazení bílé mouky z vašeho stravovacího cyklu. Skvělým náhradníkem se stane mandlová mouka, jež je nejpopulárnější zdravou variantou mouky vůbec. Možností je více a patří mezi ně i mouka lněná, cizrnová, arašídová, dýňová a mnoho dalších druhů.

Výběr je v tomto případě čistě na vás a vašich chuťových preferencích. Důležitým aspektem zdravého stravování je totiž to, že vám musí jídlo chutnat. To je základem správného stravování jakékoliv potravy.

Skvělým obchodem pro nákup zdravých variant čehokoliv je firma se stránkami vitalcountry.cz. Při návštěvě jejich obchodu naleznete vše, co budete pro zlepšení kvality vašeho zdraví potřebovat. Neváhejte a zlepšete svůj život již dnes.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.