Dámské trekingové bundy - na co se zaměřit při nákupu?

28.04.2023

Jestliže chodíte rádi na výlety do přírody, bude se vám hodit i kvalitní trekingová bunda. Že nevíte, podle jakých parametrů ji vybírat? Nezoufejte! My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Jestliže chodíte rádi na výlety do přírody, bude se vám hodit i kvalitní trekingová bunda. Že nevíte, podle jakých parametrů ji vybírat? Nezoufejte! My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Podle jakých parametrů vybírat trekingovou bundu pro ženy?

Aby se nám v trekingové bundě na horách a v přírodě dobře chodilo, musíme si pořídit opravdu kvalitní model. Dobrou volbou jsou např. dámské trekové bundy, které disponují funkční membránou. Ta totiž dobře odvede pot od těla a zároveň v bundě udrží sucho a teplo. Kvalitní kousky jsou pak i voděodolné a větruvzdorné. Další důležitou vlastností trekingové bundy pro ženy je oděruodolnost. Ženy si oblíbily především dámské trekové bundy, které mají na sobě našitou kapuci. Kapuce na bundě plní nejen estetickou, ale také praktickou funkci. Díky ní vás totiž nezaskočí vítr ani dešťová přeháňka.

Z jakého materiálu a v jakém střihu si koupit trekingovou dámskou bundu?

Dámská trekingová bunda musí být vyrobená z kvalitního odolného materiálu. Na trhu najdeme kousky z přírodních i ze syntetických materiálů. V posledních letech vedou na plné čáře ty přírodní. A není se čemu divit. Přírodní materiály jsou nejen odolné, ale také příjemné na dotek a vysoce módní. Jako bonus jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný styl života není cizí velkým módním značkám. Dámy tak mají z čeho vybírat. Co se týče střihu, můžete volit mezi slim fit a regular fit kousky. Slim fit modely bundiček se hodí pro ženy s normální a s vypracovanou postavou. Ženy, které mají nějaké to kilo navíc, ocení dámské trekingové bundy ve volnější regular fit verzi.

Jakou barvu by měla mít trendy trekingová bunda pro letošní sezónu?

Trendy trekové bundy dámské budou mít v letošní sezóně přírodní a pastelové odstíny barev. Vsadit pak můžete i na černou nebo bílou klasiku. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. S klidem je tak sladíte i s dalšími pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové. Jistě si tak mezi nabízenými modely bund vyberete ten pravý kousek o vy!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.