Chystáte babyshower? Připravte se na dárkovou smršť chytře

27.06.2020

Ani u nás už není babyshower neznámým pojmem. Víte, jak se na něj připravit, abyste pro miminko nedostala nepotřebné dárky?

Ve světě, zejména v USA, letí tzv. babyshower. Je to vlastně oslava narození děťátka, na které se sejdou kamarádky, známé či kolegyně maminky. Nejčastěji se tato oslava koná ještě před narozením miminka. Nic se však neděje, ani když se koná již po jeho narození. Kamarádky se alespoň rovnou na miminko mohou podívat. Součásti oslavy je i nošení dárků. Kamarádky a známé přinesou mamince a miminku dárky. Pokud však vše nezorganizujete, končívá dárková smršť katastrofou.

Babyshower jako trapas

Pro baby shower je typické, že se na něm rozbalují dárky. A teď si představte, jeden za druhým – body, body, body, body, body… A z toho ještě třikrát zcela stejné z Pepco. Do toho deset plyšáků… Takže nic užitečné, a to neužitečné hned několikrát. Pokud je navíc ještě některá kamarádka ze svého dárečku nadšená, myslí si, jak je originální, a druhá se vytasí se stejným, trapas je na světě a oslava zkažená.

Kamarádky to myslely dobře

Ano, kamarádkám se nic vyčítat nedá. Každá chtěla přinést užitečný a jedinečný dárek. Pokud se však jako kamarádky znáte, o to snadněji se stane, že máte stejný vkus a strefíte se do stejného dárku. Pomozte jim s výběrem dárku. Díky aplikaci Tomikup.cz dáte snadno dohromady seznam přání a dárků pro sebe i pro miminko. Kamarádky si z něj pak vyberou a tento dárek si zablokují pro sebe a pořídí jej.

TIP: Vytvořte si seznam přání na dárky pro váš Baby shower

Tomikup.cz wishlist

Seznam přání, pokud jde o dárky, je velice praktickým nejen pro oslavu bybyshower. Hodí se i jako seznam dárků od rodiny, narozeninových dárků, vánočních dárků či třeba svatebních darů. Tento seznam si vytvoříte v chytré aplikaci Tomikup.cz. Můžete jej pak snadno poslat emailem, ale rovněž třeba nasdílet na Facebooku u dané události. Nebojte se, že se kamarádky urazí, že jim diktuje, co koupit. Naopak, budou rády, za pomoc s výběrem. I pro vás je výroba tohoto seznamu snadnou. Tomikup.cz si jednoduše nainstalujete jako aplikaci a pak si můžete do seznamu přidávat věci, které byste chtěla pro miminko či pro sebe, z jakéhokoliv e-shopu. Svůj seznam můžete kdykoliv editovat a rozšiřovat.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.