Angličtina s rodilým mluvčím vás posune dál

20.11.2019

Učíte se anglicky a říkáte si, že je nejvyšší čas začít uplatňovat teoretické znalosti v praxi? Máte možnost!

Učení cizího jazyka má svá pravidla. Začátečníci se samozřejmě nevyhnou slovíčkům a gramatice. Ze slovíček brzy dají dohromady první větu. A ta je stavebním kamenem jednoduché konverzace. A později i konverzace složitější. Brzy se naučíte formulovat své myšlenky. Porozumět textu i mluvenému slovu.

Vše chce čas

Ale i píli a touhu být lepší. Touhu přečíst si první knížku v originále. A porozumět jejímu obsahu. Vy však budete muset porozumět i mluvenému slovu. Samozřejmě rodilých mluvčích. V tomto smyslu se ukazují problematické lekce s českými učiteli, kteří nezapřou český přízvuk. Jakmile si na něj student navykne, rodilému mluvčímu porozumí jen stěží.

Český učitel, nebo rodilý mluvčí?

V tomto smyslu je bezesporu vhodnější angličtina s rodilým mluvčím, byť uznáváme, že pro naprosté začátečníky je v mnoha ohledech přínosnější český učitel, který jim v případě potřeby látku vysvětlí v češtině. Jakmile si však osvojíte základy, poohlédněte se po nějakém britském či americkém lektorovi.

Intenzívní pobyty s rodilými mluvčími

Velmi přínosné jsou ovšem i jazykové pobyty v zahraničí a cenově dostupnější intenzívní pobyty v ČR s rodilými mluvčími (ENGLISHstay), v rámci kterých rodilí mluvčí tráví celý týden s českými studenty na území ČR. Ti tak neutrácejí peníze za pobyt v cizí zemi, ale mohou je investovat do účinnější výuky. Tu ENGLISHstay rozhodně představuje. Na jednoho studenta tu totiž připadá jeden rodilý mluvčí!

Maximálně efektivní výuka

Tato anglická vesnička jednoznačně představuje maximálně efektivní výukový systém, v jehož rámci je veškerá pozornost v první řadě zaměřena na studenta. Lektor má tak jedinečnou příležitost zaměřit se na jeho slabiny, pracovat na nich a odstranit je. Za 70 hodin, což je oficiální délka kurzu, se tak naučíte více než za celý rok! Chcete-li se ve výuce angličtiny posunout dál, rozhodně tento kurs stojí za zvážení!

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.