Cestujeme a poznáváme evropská města s elektrokoloběžkou

23.09.2019

Elektrokoloběžky jsou trendem, který v hýbe světem. A zcela zaslouženě. Jsou totiž skladné a praktické. Lze se na nich přepravovat bez jakékoli námahy, a máme-li zrovna náladu, můžeme vypnout motor a protáhnout si při jízdě tělo.

Elektrokoloběžka nám umožní svobodný a pohodlný pohyb

Elektrokoloběžky oceníme zejména při přesunech na kratší vzdálenosti. Jsou ideálním dopravním prostředkem zejména ve městech, kde je můžeme využívat na cestě do práce i za zábavou. Vyhneme se tlačenicím a nepohodlí veřejné hromadné dopravy a po cestě objevíme spoustu nového.

Při cestování se nám s elektrokoloběžkou otevřou nové dimenze

Většina z nás se pravidelně vydává na výlety po České republice i do zahraničí. Dávno už nejezdíme jen na letní dovolenou k moři a v zimě lyžovat na hory. Stále častěji nás lákají prodloužené víkendy, během kterých poznáváme zajímavé lokality v sousedních zemích. A s elektrokoloběžkou si je můžeme užít ještě lépe. Snadno ji naložíme do auta a dovezeme na místo určení, zejména pokud si pořídíme praktický skládací model. Elektrokoloběžky určené pro provoz na rovném upraveném povrchu jsou cenově dostupné a ve městě i na cyklostezkách je jízda na nich dostatečně komfortní. Přemisťování se z jednoho místa na druhé je na elektrokoloběžce mnohem rychlejší a pohodlnější než pěšky. Město tak snáze poznáme a máme mnohem větší volnost. A kdo by si nechtěl naplno užít krásy Paříže, Berlína, Milána nebo Varšavy?

Co dělat, když nám při poznávání města dojde baterie?

Pokud se nám stane, že vyčerpáme energii, nic se neděje. Elektrokoloběžka umožňuje i klasické odrážení. Lehčí skládací elektrokoloběžku navíc můžeme směle vzít i do veřejné hromadné dopravy dokonce i tam, kde je přeprava jízdních prostředků zakázaná. Jak vybrat ten pravý model elektrokoloběžky radí magazín SmartMag.cz.

Doporučili byste někomu tento článek? Sdílejte ho na svém Facebooku!




Všechny články

Chytrý nákupní seznam Shoppka

Shopka je chytrý nákupní seznam. Umožňuje vám snadno sdílet nákupní seznamy s členy vaší rodiny či domácnosti. Vytvořte si seznam na webu www.shoppka.com nebo ve svém mobilu a snadno jej sdílejte jedním kliknutím. Aplikace funguje na všech mobilních zařízení s Androidem a na iPhonech nebo ve webovém prohlížeči. Všechny funkce jsou zdarma a nevyžadují žádnou registraci.

Mobilní aplikaci můžete stahovat z Google Play a App Store.